stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
32 16.09.2023 01:48:46

Veliki Ibra! Ob teh besedah se naježi koža! To je njegovo sporočilo vsem žrtvam poplav v Sloveniji!

Utrinki z dobrodelne tekme za žrtve avgustovskih poplav v Sloveniji.
Martin Metelko / M24
Zlatan Ibrahimović nagovoril vse Slovence, ki so jih prizadele hude poplave.

Modra in rdeča ekipa, ki sta se v Stožicah pomerili v dobrodelni tekmi za žrtve poplav v Sloveniji, sta kipeli od legendarnih imen iz sveta nogometa, piko na i pa je spektakularnemu večeru postavil nenapovedani prihod Zlatana Ibrahimovića.

Na naših straneh smo namigovali, da se za obljubljenim presenečenjem predsednika Uefe Aleksandra Čeferina skriva švedski zvezdnik, ko se je dejansko prikazal na zelenici ljubljanskih Stožic, pa je požel najglasnejši aplavz.

"Ibra, Ibra," je večkrat odmevalo s tribun največjega stadiona v državi. Ravno Ibrahimović se je nato podpisal tudi pod izenačujoči zadetek modre ekipe, ko je s strelom z enajstih metrov ugnal Davida Jamesa.

Legendarni nogometaš, ki je v svoji karieri med drugim igral za Ajax, Juventus, Inter, Barcelono, Milan, PSG in Manchester United, pa ni navdušil le na igrišču. Z ganljivo izjavo je postregel tudi ob robu zelenice, kjer je sicer še dolgo po koncu tekme podpisoval številne navijaške artikle in poziral z najbolj vztrajnimi navijači.


"Zelo sem bil vesel, zelo ponosen. To je bilo prvič, da sem stopil na igrišče po upokojitvi, in počutil sem se zelo sprejetega. Navijači so bili izjemni. Vesel sem, da sem lahko tukaj, da vam izkažem ljubezen in podporo po vsem tem, kar se je tukaj dogajalo. Upam samo, da so gledalci uživali, tako kot smo uživali mi na igrišču," je za POP TV takoj po koncu tekme povedal Ibrahimović in nato nagovoril še vse Slovence, ki so jih prizadele poplave. Tudi sam se je v svojem življenju soočal s številnimi ovirami in izzivi.

"Mislim, da je ključno, da ostanete močni. Da se vedno borite za to, kar si želite in kar je vaše. Ob vsem tem morate držati skupaj, podpirajte drug drugega in si pomagajte. Pomoč bo prišla tudi od vseh nas, od drugod po svetu. Ostanite močni in verjamem, da se boste postavili na noge. Korak za korakom," je pred televizijsko kamero dejal veliki Ibra. Velik športnik, velik človek.

Članki iz rubrike