sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
4 14.06.2023 20:45:14

Znana sta zadnja člana 3. SNL - vzhod za novo sezono: Napet dvoboj odločil nekdanji reprezentant!

To sta Šmartno in Dravograd, ki sta prvenstvo končala na zadnjem in predzadnjem mestu na lestvici, a sta si nadaljnji status v tretjem kakovostnem razredu zagotovila v dodatnih kvalifikacijah.

Zasedba iz kraja ob Paki je bila uspešnejša od Odrancev, ki so v prvi tekmi v gosteh slavili z 2:1, vendar odličnega izhodišča na svojem igrišču niso znali unovčiti. Prekmurci so pred okrog 500 gledalci, med katerimi ni manjkalo znanih nogometnih obrazov (Lara Prašnikar, Amadej Maroša, Tio in Kai Cipot …) resda začeli dokaj obetavno, vendar začetne pobude niso kronali z vodstvom, nakar so po zaostanku v 18. minuti preprosto razpadli. V polno je zadel Darko Pranjić, ki je bil na začetku drugega dela uspešen še enkrat, za končnih 0:3 in potrditev slavja vijoličastih, ki jih s klopi vodi Ramiz Smajlović, je v sodniškem dodatku poskrbel Gal Pesjak.

Na Koroškem, kjer se je prav tako zbralo 500 gledalcev, so gostitelji po zaostanku v prvem delu z 2:1 ugnali podprvake Medobčinske lige Celje, kar je bilo po remiju 2:2 v prvem dvoboju kakopak dovolj, da nekdanji prvoligaš ni zdrsnil med četrtoligaše. Gostje so v 12. minuti povedli z golom Alena Črešnarja, pri Dravograjčanih sta se v nadaljevanju med strelce vpisala Dragan Ljubanić in nekdanji reprezentant Nejc Pečnik. (rb)

Članki iz rubrike