sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
0 16.03.2022 10:30:11

Svoboda U15 osvojila zimsko ligo Radomlje

Starejši dečki viške Svobode, ki sicer tekmujejo v 1. MNZ ligi Ljubljana, so zimski premor izkoristili z nastopanjem v ZL Radomlje.

Tradicionalno težko tekmovanje, kjer nastopajo najboljše ekipe iz ljubljanske kotline in širše, je tudi letos ponudilo obilo zanimivih srečanj in boj za prvo mesto vse do zadnjega kroga. Rdečebeli so z dvema zaporednima zmagama proti Interblocku in Iliriji U14 v izteku tekmovanja skočili na vrh lestvice in tam tudi ostali.

O vtisih po osvojeni lovoriki je trener ekipe Luka Vrhovnik povedal: "Vedno je lepo zmagovati in biti najboljši. Tekmovale so kvalitetne ekipe iz naše regije proti katerim smo dokazali, da lahko igramo in tekmujemo. Vsekakor je ta zmaga najbolj pomembna za samozavest ekipe in posameznikov, ki na začetku sezone niso verjeli, da so lahko najboljši. Bili smo NK Svoboda iz Viča, pozabljena in zanemarjena. Danes fantje s ponosom in veseljem branijo naše barve in gradijo prihodnost našega kluba. Najtežje še pride, ker so fantje dokazali, da so sposobni več in s tem se dvigujejo tudi pričakovanja in zahteve. Obenem se je vseeno potrebno obdržati na realnih tleh in se držati stvari, ki so nas pripeljale do uspeha."

Značke: svoboda, radomlje

Članki iz rubrike