Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ro
ro
0 15.03.2018 18:30:10

TUDI TO JE MOGOČE! Iz Kopra v Dinamo? Hvala, ampak ne, hvala!

Grega Wernig
Nekdanji hrvaški reprezentant ostaja med kozlički.

Ko četrtoligaš iz pokalnega tekmovanja izloči drugoligaša, je to vedno presenečenje. Veliko presenečenje, kakršno je v sredo uspelo nogometašem Kopra, ki so bili v polfinalu pokalnega tekmovanja MNZ Koper uspešnejši od Tabora. Primorski ligaš, ki je pred dnevi za trenerja mladincev imenoval Stjepana Deverića, je zasedbo iz Sežane ugnal z izidom 2:1, še bolj senzacionalna zgodba pa prihaja iz zakulisja.

koper
Trener kozličkov Damir Milinović je namreč dobil mamljivo ponudbo, da se s slovenske Obale preseli v hrvaško prestolnico. Oziroma z Bonifike na Maksimir. Informacija prihaja iz zelo zanesljivega vira, navsezadnje o tem poročajo tudi mediji pri južnih sosedih. Nov strateg Dinama Nikola Jurčević ga je povabil, da zasede mesto njegovega pomočnika, a je prvi mož koprske stroke ponudbo zavrnil.

Nikola Jurčević in Damir Milinović sta leta 2005 že sodelovala v Salzburgu, kjer je bil aktualni 'gasilec' zagrebških modrih trener zdajšnjega trenerja Kopra. Postala sta odlična prijatelja, sicer pa Damir Milinović ustrezal viziji Nikola Jurčevića tudi zato, ker je med igralsko kariero dvakrat branil barve Dinama. Toda namesto vnovične selitve v Zagreb bo torej nadaljeval koprsko zgodbo, namesto njega je položaj v Maksimirju zasedel nekdanji napadalec Fabijan Komljenović.

Članki iz rubrike