hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Dominik Pekeč
Dominik Pekeč
0 14.02.2018 18:41:32

Ljubljanski drugoligaš s PRVOLIGAŠKO OKREPITVIJO: Pripeljali so ga iz Domžal, zdaj upajo, da bodo z njim ...

Grega Wernig
Bravo se je okrepil.

Ljubljanski drugoligaš Bravo je pred začetkom 2. SNL poskrbel še za eno  okrepitev. Trener Dejan Grabić bo odslej lahko računal še na 21-letnega Domna Jugovarja, ki je nazadnje igral pri Domžalah.

Jugovar je v Domžale prišel pred začetkom letošnje sezone in v omenjenem klubu zdržal le pol leta. Pred prihodom v Domžale je vezist igral še za Radomlje, kranjski Triglav ter Interblock. Na prvoligaških igriščih je zbral 24 tekem, medtem ko je za Triglavane v drugi ligi odigral 14 dvobojev.

Po prihodu v NK Bravo je Jugovar povedal: "Prvi vtis je super, saj sem pričel v mlad ekipo, željno dela, napredka in dokazovanja. Vesel sem, da sem prišel v ekipo, kjer bom lahko prišel v tekmovalni ritem, saj sem v prvi polovici sezone igral zelo malo. Fantje so me lepo sprejeli in moram reči, da sem se tudi sam zelo dobro vključil."

Nekdanji reprezentant U-19, ki ima tudi en nastop za mlado reprezentanco, je nekaj fantov poznal že pred prihodom v klub. "Tiste fante, moje generacije, sem poznal že prej, saj smo se videvali na reprezentančnih in mladinskih tekmah, s tistimi nekoliko mlajšimi pa smo se tudi hitro ujeli. Tako, da ni bilo nikakršnih težav pri navajanju na novo okolje."

jugovar
NK Domžale/Žiga Zupan

Članki iz rubrike