Mobilna verzija
Ivanka Trump Odkrito.si

Quincy Jones v postelji z Ivanko Trump?

Matijaš Jotić Svet24.si

FOTO: Starši pogrešajo 14-letnika: odšel od ...

Kristjan Gričnik Svet24.si

Je to trenutno najbolj popularen moški v ...

izsiljevanje, ponaredki Svet24.si

Je moja žena res na pornografskem posnetku? Kdo ...

Gigi Hadid Najstnica.si

'Vintage' sestri Hadid

peter prevc, Mina Lavtižar Njena.si

To je o nosečnosti povedal Peter Prevc

SEVE IN MILAN Njena.si

Milan slavil zmago na sodišču, Severine ni bilo ...

STA
STA

NORI NA NOGOMET: Dvajset odstotkov Islandcev si želi vstopnice za nogometno SP 2018!

vszi

Kar 20 odstotkov vseh Islandcev si želi vstopnico za nogometno svetovno prvenstvo, ki ga bo letos poleti gostila Rusija, je razkrila islandska veleposlanica v Rusiji Berglind Asgeirsdottir. Po poročanju ruske tiskovne agencije Tass Islandija tesno sodeluje z ruskimi oblastmi vse od dne, ko se je država s severa Evrope uvrstila na SP.

Islandija je ena najmanjših držav na svetu po številu prebivalcev. Če bi se SP 2018 res udeležilo 20 odstotkov vseh Islandcev, bi to pomenilo, da bi jih bilo v Rusiji na tekmah slabih 69.000.

Asgeirsdottirjeva je poudarila, da Islandija diha s svojo nogometno reprezentanco, to je dokazala že na zadnjem evropskem prvenstvu, ko so bili islandski navijači s svojimi pesmimi in bojevniškimi vzkliki pravi hit.

Pomemben dejavnik zanimanja pa je po njenem mnenju tudi to, da v ruskem klubu Rostov igrajo trije Islandci - pa tudi Slovenca Matija Boben in Žan Majer - mesto na jugu Rusije pa bo med drugim gostilo eno od tekem islandske reprezentance.

Islandija bo med prvenstvom sicer nastanjena ob Črnem morju, v letovišču Gelendžik, po besedah veleposlanice pa bodo nogometaši njene države imeli prvorazredne pogoje za bivanje in trening.

Svetovno prvenstvo bo med 14. junijem in 15. julijem. Islandijo v skupinskem delu čakajo Argentina, Nigerija in Hrvaška.

Značke: nogomet , sp