franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Robert Balantič
Robert Balantič
1 29.01.2018 09:29:28

Nenavadna poteza Murašev! Slovensko elito lovijo z VSAKODNEVNIMI treningi v Avstriji in pojasnjujejo: V to smo bili prisiljeni, ker ...

Grega Wernig
Nekdanji prekmurski ponos, ki bi to spet rad postal, bo v drugi del prvenstva v drugoligaški druščini krenil s precejšnjim naskokom pred tekmeci.

Priprave murašev so v polnem zamahu, uvodna preizkušnja v tem pripravljalnem obdobju pa je predvidena za 30. januar, ko se bodo črno-beli v Radomljah pomerili s Šenčurjem. Sicer pa delo poteka po začrtanem programu, toda obenem je nadvse zanimivo, da vodilna ekipa na drugoligaški lestvici skoraj vsak dan vadi tudi pri severnih sosedih. Zalet za napredovanje med slovensko elito lovi v Avstriji. Tako rekoč njihova popoldanska pripravljalna baza je Straden, do katerega je iz Murske Sobote približno pol ure vožnje. Tam imajo na voljo odlično igrišče z umetno travo, ki ga imajo tudi v Fazaneriji in so ga obnovili, toda … "Dela še niso popolnoma zaključena. Da bi se to zgodilo, bi morala biti dnevna temperatura tri dni zapored 12 stopinj Celzija, zato smo se bili prisiljeni odzvati in poiskati nadomestno igrišče," je pojasnil Denis Rajbar. 

Kakšno rešitev bi bilo bržčas mogoče najti tudi v bližnji okolici. "Ne, nismo je našli, poleg tega je najem v Avstriji cenejši kot pri nas. Ne veliko, ampak je. Na voljo imamo ustrezne razmere, zelo kakovostno površino z umetno travo zadnje generacije. Če prej ne bo mogoče trenirati na naravni podlagi, bomo tam ostali do odhoda v Turčijo," je povedal podpredsednik in športni direktor Mure. Ante Šimundža in njegovi varovanci bodo vadbo v Murski Soboti in Stradnu kombinirali do 21. februarja, nakar se bodo preselili na osrednji del priprav v Belek.

Članki iz rubrike