mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 29.01.2018 09:01:32

Najprej so ga želeli 'UTOPITI V ŽLICI VODE', potem je postal VELIKI JUNAK: Nesojeni napadalec Olimpije rešil Nigerijo (video)

vszi
Anthony Okpotu spet opozoril nase.

Nigerija si je priigrala nastop v polfinalu afriškega prvenstva za nogometaše domačih klubov, eden od junakov super orlov pa je bil tudi Anthony Okpotu, ki je v igri za prestop v Olimpijo. Zmaji se že nekaj časa spogledujejo z napadalcem nigerijskega kluba Lobi Stars in morda se bodo zdaj, ko je spet opozoril nase, se bodo končno le odločili zanj.

Toda tekma z Angolo se je za 23-letnika začela zelo slabo. Že na začetku tekme je namreč zgrešil lepo priložnost, nezbran je bil tudi v nadaljevanju obračuna. Vse to je kar med tekmo vodilo do prave medijske gonje proti Okpotuju, na twitterju je bil tarča ostrih napadov in očitkov. A ko so vsi že mislili, da bo Angola slavila in se prebila med štiri najboljše, je udaril prav Okpotu. V 92. minuti je bil po visoki podaji pred gol tekmeca najspretnejši, žogo je spravil za hrbet angolskega vratarja. Rezultat 1:1 je tekmo popeljal v podaljšek, v tem je Nigerija zadela še enkrat in se prebila v polfinale. Tam bo njej nasprotnik Sudan, ki je bil z 1:0 boljši od Zambije.

Članki iz rubrike