Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
9 18.12.2017 16:20:16

GATTUSU IN ŠEFOM SE JE 'SNELO'! Neverjetne sankcije za EKIPO MILANA: zbogom topli dom in božična ...

Po novem velikem neuspehu so se nogometaši Milana znašli na hudem udaru.

Milan je v nedeljo s kar 0:3 izgubil na gostovanju pri Veroni, še naprej drsi po prvenstveni lestvici, njegova podoba pa je po prihodu Gennara Gattusa na mesto trenerja še slabša, kot je bila pod taktirko njegovega predhodnika Vincenza Montelle. V ekipi vlada razsulo, predstava je bila sramotna, posledice pa so temu primerne. Tako trener kot vodilni možje kluba so povsem izgubili živce in se odločili za najstrožje sankcije. 

V klubu so tako v zadnjem trenutku odpovedali gala božično zabavo, na katero igralci in drugi zaposleni pridejo s svojimi boljšimi polovicami, poslušajo (jasno, v živo) najbolj imenitno glasbo in se mastijo z najdražjimi dobrotami. To pa še ni vse. Nogometaši do nadaljnjega ne smejo domov, tako da bodo njihove družine ob božični dekoraciji sedele same. Vsi bodo morali kazensko bivati v klubskem hotelu v okviru pripravljalnega tabora. 

Tam bodo ostali najmanj do naslednje tekme, ki jo bodo ob koncu tedna odigrali proti Atalanti naših Josipa Iličića in Jasmina Kurtića. Pozor, če predstava ne bo boljša, pa je treba vedeti, da ima Milan 27. decembra še nič več in nič manj kot mestni derbi z Interjem v četrtfinalu italijanskega pokala. Jeza vodilnih mož je menda tako huda, da bi se hotelski 'pripor' utegnil podaljšati tudi čez božič. Milijonske plače je pač treba upravičiti tako ali drugače. 

Značke: gattuso, milan

Članki iz rubrike