profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 18.12.2017 16:00:45

Tako VELIK in PRILJUBLJEN je Oblak: UAU, voditelja sta TAKOLE napovedala njegovo ZMAGO za izjemno PRESTIŽNO NAGRADO (video)

Reuters
Prestižni španski športni dnevnik Marca je podelil nogometne nagrade za minulo sezono.

Še drugo leto zapored se je med velikimi nagrajenci znašel tudi Jan Oblak, ki je v svoje (varne) roke prejel nagrado za vratarja, ki je v minuli sezoni španskega prvenstva prejel najmanj zadetkov. Škofjeločan je tako nogometno opremo za nekaj ur zamenjal za elegantno obleko in kravato ter ob velikem navdušenju obeh voditeljev osebno prevzel pokal. Zakaj velikem navdušenju? Voditelja prireditve sta ga namreč na zmagovalni oder pospremila tako, da sta mu v španščini zapela navijaško pesem 'Obli, Oblak, vsak dan te imamo raje ...'

Oblak je to prestižno nagrado sprejel v svojem slogu - zelo skromno: "Ta nagrada ni moja, ta nagrada pripada celotni ekipi, brez katere ne bi bil tukaj. V tem trenutku bi se jim rad zahvalil in upam, da bo tudi ta sezona enako uspešna kot zadnja."

Atletico je trenutno druga ekipa španskega prvenstva, Oblak pa je poudaril, da to ničesar ne pomeni za nadaljevanje sezone: "Moramo se še naprej boriti, gledati na vsako tekmo posebej. Pred mesecem dni nismo bili niti približno v tako dobrem položaju, kot smo danes." Voditelja sta ga malo v šali malo zares ob koncu povprašala še za zanimanje Barcelone za Antoineja Griezmanna, o temi, ki je v Španiji trenutno zelo vroča. "Je z nami in danes popoldne ga bom videl na treningu," se je nasmehnil Oblak.

Članki iz rubrike