stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
15 30.11.2017 08:57:42

Zelena NASLADA! Green Dragonsi so se ponorčevali iz BESED Darka Milaniča in vijoličastega TRANSPARENTA z debelo gospo! (foto)

Grega Wernig
Ne le derbi na zelenici, pravi derbi smo v Mariboru videli tudi na tribunah Ljudskega vrta. Navijaški skupini Green Dragons in Viole sta namreč poskrbeli za bolj ali manj izvirne ,šaljive in za mnoge žaljive transparente.

Ob koncu tekme, ko je bilo pri rezultatu 1:1 tudi najbolj optimističnim navijačem Maribora že jasno, da vijoličastim ne bo uspel preobrat na povratni tekmi četrtfinala pokala Slovenije, so Green Dragonsi razprli transparent, ki je nakazoval konec pokalnega tekmovanja za Mariborčana. "Dominantni ribič Darko, debela pevka zapušča svojo barko," je pisalo na končnem transparentu, s katerim so Green Dragonsi proslavili uvrstitev v polfinale.

Na njem so se obregnili ob besede Darka Milaniča, ki je kljub porazu na prvi tekmi z 0:3 zagotavljal, da je bil Maribor dominanten, in ob zelo kontroverzni plakat vijoličastih z debelo gospo pred povratno tekmo, ki je Ljubljančanom sporočal, da bo konec takrat, ko bodo oni tako rekli. No, končalo se je po željah zelenih, ki so se tako pridružili Gorici, Aluminiju in Celju v polfinalu pokala. 

transparent ribic darko

Članki iz rubrike