Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
8 10.11.2017 14:39:29

Tole VAS BO PRESENETILO! Zaradi POPLAVE ODSOTNIH v Ljudskem vrtu bo Darko Milanič priložnost proti Olimpiji ponudil tudi ...

Drago Wernig - TAKA
S kakšno enajsterico se bo Maribor jutri lotil Olimpije?

Bo pokalni derbi med Olimpijo in Mariborom obema trenerjema služil tudi za to, da bosta spočila najmočnejša orožja pred petkovim ligaškim obračunom? Bomo videli. A zdi se, da bo v obeh enajstericah skoraj zagotovo prišlo do sprememb. Morda celo korenitih. O njih je spregovoril Igor Bišćan, zdaj je nanje opozoril tudi njegov mariborski kolega Darko Milanič. No, slednji bo v spremembe tudi prisiljen, poleg Luke Zahovića in Denisa Šmeja je odpadel tudi Martin Milec, hkrati so Valon Ahmedi, Martin Kramarič, Or Inbrom in Luka Uskoković v svojih reprezentancah.

"Ko nas je več, se konkurenca za moštvo zaostri. Trije ofenzivni zvezni igralci manjkajo, a imamo nogometaše, ki imajo veliko prakse, so v ritmu. Na krilu lahko igrajo Hotić, Bohar, Vršič, Bajde ... Imam dovolj rešitev," se kljub temu ne obremenjuje preveč Primorec, ki je hkrati postregel še s presenečenjem. Napovedal je namreč, da bo priložnost dobil nogometaš, ki sicer res ne igra veliko: "Priložnost, na katero dolgo čaka, bo dobil tudi Dejan Vokić." Enaindvajsetletni vezist v tej sezoni ni odigral še niti ene tekme za vijoličaste.

vokic dw
Drago Wernig - TAKA

Članki iz rubrike