Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

rb
rb
5 10.11.2017 13:24:07

Nastja Čeh poslal zelo ZANIMIVO in POMENLJIVO sporočilo odgovornim v slovenskem nogometu: Povem vam, zakaj je prva liga preveč MONOTONA!

m24.si
V dneh po zelo zanimivem in razburljivem derbiju v 2. SNL je nekdanji reprezentant in še vedno aktivni član Drave Nastja Čeh poslal zelo zanimivo sporočilo vodilnim možem NZS.

"Velika zahvala vsem, ki so poskrbeli, da je bil derbi takšen, kot se za Ptuj spodobi, oziroma takšen, kakršnega Ptuj potrebuje. Gledalci so napolnili stadion, kar se ni zgodilo že vse od prvoligaških časov, ozračje je bilo zares odlično. Prav gotovo tudi po zaslugi številnih navijačev iz Murske Sobote in organizirane skupine Black Gringos. Svojo ekipo so spodbujali, kot je treba, ni bilo nikakršnih neprijetnosti, za kar si zaslužijo čestitke. Mislim, da je bila tekma zelo zelo dobra reklama za drugi kakovostni razred tekmovanja. Vesel sem, da so se lahko tudi številni v neposrednem televizijskem prenosu prepričali, kaj se dogaja v drugoligaški druščini, da je liga nadvse zanimiva," se je na nedeljsko dogajanje ozrl predsednik in kapetan Drave Nastja Čeh.

"Menim, da je tudi ta preizkušnja razkrila, da Murska Sobota potrebuje prvoligaša, si ga zasluži. Ali še bolje, da Slovenija potrebuje Muro med elito," je nadaljeval nekdanji reprezentant. Kaj pa Ptuj? "Tudi Ptuj je na tej poti in verjamem, da bomo v prihodnje uresničili namen. Toda Mura je vendarle nekaj posebnega. Množičen prihod navijačev na tekmo razkriva dovolj, tudi na številnih drugih področjih so zadeve v Fazaneriji postavili na pravo mesto. Imajo vse, kar morajo imeti, da bi lahko postali del prvoligaške zgodbe, toda Sobočanom kljub temu v nadaljevanju prvenstva ne bo lahko. Do konca je še daleč, tudi ostale ekipe se bomo po najboljših močeh borile, da bi bile uspešne. Še bo zanimivo," je prepričan prvi mož Drave.

Ta je nato poslal sporočilo še najbolj odgovornim v slovenskem nogometu: "Mislim, da bi morali v NZS začeti resno razmišljati o tem, da bi bilo dobro razširiti prvo ligo, da bi v njej tekmovalo več ekip. Prepričan sem, da bi se na tak način privlačnost povečala. Liga z 10 ekipami v štirikrožnem sistemu je postala preveč monotona. Moštva se med seboj srečujejo prevečkrat, tekmovalnost se razvodeni, po drugi strani pa menim, da je dovolj ambicioznih okolij, ob katerih je o povečanju števila zasedb smotrno razmišljati. O Muri sem povedal že vse, tudi Nafta je na primerni ravni, prav tako Drava, Radomlje in še kdo bi se našel. O tem ne dvomim."

Značke: nastja-čeh, plts

Članki iz rubrike