Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

adam kromer Njena.si

Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
9 26.09.2017 15:00:35

V Fazaneriji se obeta REVOLUCIJA vredna 250 TISOČ EVROV!

Aleš Cipot/Fotolens
Mura bo bržkone kmalu dobila novo pridobitev.

Največ zaslug, da se je Mura spet začela vračati na pot proti nekdanji slavi, ima Robert Kuzmič. O tem ni bilo najmanjšega dvoma. Po njegovem prihodu v Fazanerijo so se stvari naposled začele premikati z mrtve točke in kot na dlani je, da se lahko črno-beli danes znova pohvalijo z organizacijskim ustrojem na primerni ravni, razmere so urejene. Zaradi službenih obveznosti ni zasedel predsedniškega položaja – uradno je član UO –, toda njegova beseda šteje največ. Je prva in zadnja, dela v klubu se je lotil nadvse zagnano. In tudi on ambicij ne skriva.

"Naš cilj napredovanje med prvoligaše, o tem ni niti najmanjšega dvoma. To govorimo od prvega dne, odkar smo se lotili posla. Ni lahko, dela je ogromno. Pred nami je dolga pot, na kateri ne manjka ovir, toda iz dneva v dan se na vseh področjih trudimo, da bi bili uspešni. Gremo korak za korakom. Včasih je treba stopiti tudi kakšnega nazaj, da bi lahko naredil dva naprej, ampak nenehno vztrajno sledimo svojemu cilju. Ne le v povezavi s člansko ekipo, tudi v mlajših selekcijah, kjer prav tako delamo zelo dobro," pravi najvplivnejši mož v Fazaneriji.

mura ac
Aleš Cipot/Fotolens
Domače tekme Mure v drugoligaški konkurenci so z naskokom najbolj obiskane, ampak v klubu verjamejo, da jih bo v prihodnje po uspešnem začetku sezone še več. In da bo stadion do konca prvenstva vsaj enkrat tudi razprodan. "Vsekakor si želimo, da bi se to zgodilo že v tej sezoni. Moramo biti uspešni, zanimivih preizkušenj ne bo manjkalo," je povedal Robert Kuzmič, ki ga veselijo tudi premiki na področju infrastrukture. Začela se je obnova igrišča z umetno travo, naslednji velik projekt bodo žarometi. "Verjamemo, da bi bilo najboljše, da bi Mura domače tekme igrala v sobotnem večeru. Da bi bil to najprimernejši termin za največ gledalcev," meni Robert Kuzmič in vse kaže, da so se zadeve začele premikati z mrtve točke, kar je v pogovoru za oddajo Soboški ekran na TV IDEA potrdil tudi murskosoboški župan Aleksander Jevšek. Neuradno naj bi investicija znašala 250 tisoč evrov.

"Prepričan sem, da bomo drugo leto lahko gledali prvoligaške tekme tudi pod novimi reflektorji. Jaz sem bom potrudil za to in prepričan sem, da bodo tudi svetnice in svetniki temu sledili. Takšen obisk tekem kot je v Murski Soboti, ga ni nikjer v Sloveniji. Tudi publika je najboljša,« je »svetlobno revolucijo," napovedal Jevšek.

Članki iz rubrike