favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 25.09.2017 13:36:51

Ste kaj takega že slišali? Ante Šimundža razkril SKRIVNOST, ki je Muri olajšala pot do zadnje visoke zmage

Aleš Cipot/Fotolens
Soboški črno-beli še naprej vztrajajo na vrhu lestvice, v nedeljo so v Fazaneriji orožje položili nogometaši Brd.

Mura v drugoligaški druščini še naprej melje, Ante Šimundža in njegovi varovanci še niso okusili grenkobe poraza. Do zdaj so šestkrat zmagali in enkrat igrali neodločeno in so na vrhu lestvice z enakim številom točk kot Radomljani, toda črno-beli imajo tudi tekmo manj. Dolg bodo poravnali v sredo, ko bodo gostovali v Brežicah, v nedeljo pa so bili v Fazaneriji boljši od Brd. Po pričakovanjih so osvojili ves izkupiček s še eno prepričljivo zmago, bilo je 4:0, med strelce so se vpisali Luka Bobičanec, Alen Kozar, Žan Karničnik in mladinec Sebastjan Šlak.

"Bilo je težje, kot bi lahko sklepali po rezultatu," pravi Ante Šimundža. Gostitelji so v prvem delu zadeli enkrat, v nadaljevanju trikrat in popolnoma jasno je, da so mnogi prepričani, da so Prekmurci unovčili boljšo telesno pripravljenost. Bržčas je tudi to v določeni meri prispevalo k visoki zmagi, toda mariborski strokovnjak razkriva, da je bilo morda odločilnega pomena nekaj drugega. Nekaj, kar vas bo morda šokiralo - pomagalo je namreč zalivanje igrišča …

"Nasprotnik je bil zelo obrambno usmerjen, V prvem polčasu smo imeli malce težav s hitrostjo igre. Tudi zato, ker je bila trava kljub padavinam v prejšnjih dneh suha, posledično je bila žoga počasnejša, v nadaljevanju smo to z namočeno površino uredili. Na hitrejšem igrišču je bilo marsikaj lažje, naša igra je bila na precej višji ravni kot v prvem delu," je z zanimivo podrobnostjo postregel trener Mure.

Članki iz rubrike