atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
3 25.09.2017 11:55:18

BUM! Še nihče ni tako UDARIL po BARCI! Če bom zabil gol, bom proslavljal zaradi NJIJU. Pique in Mascherano pa sta ...

Sredina tekma lige prvakov med Sportingom iz Lizbone in Barcelono bo prav posebna za Francoza Jeremyja Mathieuja.

Izkušeni 33-letni branilec je med leti 2014 in 2017 nosil dres katalonskega velikana na 91 tekmah, po treh letih v klubu pa sta se nogometaš in klub odločila za sporazumno prekinitev pogodbe. Francoz namreč v minuli sezoni ni veliko igral, prav tako ni bil v načrtih novega trenerja Ernesta Valverdeja. 

Toda Mathieu ni bil dolgo časa brez kluba, podpisal je namreč pogodbo s portugalskim Sportingom, v sredo pa se bo prvič srečal z nekdanjimi soigralci. V obsežnem intervjuju za Marco je pred to tekmo izlil svojo dušo in razkril, kakšne zamere goji do nekaterih ljudi v klubu. "Ne vem, ali bom proslavljal morebitni zadetek na tej tekmo, saj zelo spoštujem navijače in nekdanje soigralce. Če bom slučajno zadel in ga bom proslavljal, bo to zaradi predsednika Josepa Marie Bartomeua in tehničnega sekretarja Roberta Fernandeza. Bila sta nesramna in nepoštena do mene," je priznal Francoz. "Vem, kaj mi je dala Barcelona in zavedam se svojih odgovornosti, toda nikomur ni nikoli treba biti tako nesramen, kot sta bila onadva do mene."  

Na vprašanje, ali ima občutek, da so bili tudi španski mediji nepošteni do njega, je povedal: "Mediji na splošno ne, le športni dnevnik Sport. Kar malo sem jezen na njih, vsakič ko sem igral, so napisali nekaj slabega o meni. Nogomet je ekipni šport in po mojem mnenju za poraz ni nikoli kriv en sam posameznik. Vsi so mi rekli, da sem bil jaz krivec za poraz z Juventusom. Res je, da pri prejetem golu nisem najbolje posredoval, toda nato so Juventusovi nogometaši podali žogo, pa nihče ni pisal, kaj sta pri tem počela Mascherano qali Pique. In tudi v klubu se nihče ni ukvarjal s tem, onadva sta varna" je Mathieu še izlil dušo.

Članki iz rubrike