franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 01.03.2024 06:06:36

Kakšen šok za Jana Oblaka in druščino! Takšnega razpleta tekme ni pričakoval nihče (video)

Profimedia
Znana sta finalista španskega kraljevega pokala. Po Mallorci se je v finale uvrstil še Athletic Bilbao, ki je na povratni tekmi povsem nadigral Atletico Jana Oblaka.

Kapetan slovenske izbrane vrste Jan Oblak je imel po uvrstitvi v polfinale španskega kraljevega pokala izjemno priložnost, da v žep pospravi lovoriko, ki je v vseh teh letih v Španiji še ni osvojil. Še več Atletico je bil od četverice preostalih - ob njem še Mallorca, Real Sociedad in Athletic - veliki favorit za osvojitev te lovorike. A jim je načrte prekrižala ekipa iz Bilbaa.


Athletic je slavil že na prvi tekmi v Madridu, in sicer z 1:0, a so bili v taboru Madridčanov prepričani, da lahko tudi na vročem gostovanju poskrbijo za preobrat. Zgodilo se je ravno nasprotno: Atletico je bil povsem nadigran in na koncu klonil z 0:3. Domačini so Oblaka prvič premagali v 13. minuti, ko je bil po podaji Nica Williamsa strelec Inaki Williams, v 42. minuti pa sta ista igralca pri drugem golu zamenjala svoji vlogi. Končni izid tekme je postavil Gorka Guruzeta v 61. minuti tekme.

Atletico se je več kot očitno znašel v krizi, saj je na zadnjih 7 tekmah le enkrat zmagal, kar je slaba popotnica pred povratno tekmo osmine finala lige prvakov z vročim Interjem. Prva tekma v Milanu se je končala z 1:0 v korist Italijanov.

Članki iz rubrike