cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
8 24.10.2023 07:03:14

Grozljiva poškodba na slovenskih zelenicah, legendarnemu nogometašu je postalo slabo!

..
Grega Wernig
V 13. krogu 1. SML EON NextGen je bilo na sporedu kar nekaj zelo zanimivih preizkušenj.

Brinje Grosuplje so kljub porazu z Olimpijo ostale na vrhu lestvice, derbi med Koprom in Muro se je na Bonifiki razpletel brez zmagovalca, Lendavčani pa so presenetili s prepričljivo zmago v Velenju, toda ravno na tekmi na igrišču z umetno travo na stadionu Ob jezeru se je pripetil neljub dogodek, ki je močno zasenčil vse drugo dogajanje.

Veliki up Nafte Kaj Plej si je namreč zlomil gleženj, prizori pa so bili grozljivi. Dvoboj je bil skoraj pol ure prekinjen, da je na kraj dogodka – sicer zelo hitro – prispelo reševalno vozilo in da je bil nesrečni mladenič primerno oskrbljen. Nato so ga nemudoma prepeljali v celjsko bolnišnico, kjer je prestal operacijo in jasno je, da ga čaka zelo dolgo okrevanje. Ob tem velja dodati, da ni šlo za grobo posredovanje katerega od domačih igralcev, temveč za splet nesrečnih okoliščin, svoje pa je bržčas dodala še umetna podlaga.

»Taktično smo odigrali odlično in zasluženo zmagali, a črn madež je seveda huda poškodba kapetana. Želimo mu čim hitrejše okrevanje in prepričani smo, da se bo vrnil še močnejši,« je povedal trener Nafte Gregor Bunc, ravnodušen pa ni mogel ostati niti nekdanji slovenski reprezentant na domači klopi. »Dolgo sem v nogometu, zelo dolgo, a česa takega v živo še nisem videl. Bilo je res grozljivo. Ko sem videl poškodovano nogo, nisem zdržal. Postalo mi je slabo, moral sem se obrniti stran. Močno upam, da se bo fant vrnil, da bo dovolj močan. To mu želim iz vsega srca, to mu želimo vsi v Rudarju. Tekma? Rezultat? Ob takšnih dogodkih je to drugotnega pomena,« je dejal Zoran Pavlović.

Značke: nafta, rudar

Članki iz rubrike