sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
1 03.03.2022 10:18:28

VERBIČ popolnoma ODKRITO o grozotah, ki so se mu zgodile: Eksplozije, bunker, kalašnikov ...

Martin Metelko
Benjamin Verbič v velikem intervjuju za Ekipo SN o grozotah v Ukrajini, o bombah, ki so padale v njihovo neposredno bližino, eksplozijah, skrivanju v bunkerju, strahu. Pa tudi o nepomoči Slovenije in pomoči Poljske.

Benjamin, najprej vas moramo vprašati, kako ste?
Iskreno, v teh dneh sem izjemno čustven, takšen nisem bil še nikoli. Ne morem verjeti, kaj se dogaja. Dogajanje v zadnjih dneh je v meni prebudilo takšna čustva, da jih ne morem opisati. Prav tako težko povem, kako sem. Predvsem zaskrbljen. Tako neverjetno se mi zdi, kaj se trenutno dogaja. Vojna v Evropi v 21. stoletju. Nikoli si nisem mislil, da se lahko zgodi kaj takšnega. Zdaj samo upam, da bo te norosti čim prej konec.


24. februarja zgodaj zjutraj ste se v Kijivu zbudili v vojno stanje. Kakšni občutki so vas prevevali, ko ste ugotovili, da ste se zbudili v vojno? Ko ste zaslišali sirene, ko so se začele eksplozije?
Iskreno, prvo jutro, ko smo se zbudili, me je zgrabil takšen strah, takšna panika, da tega sploh ne znam opisati. Zbudili smo se nekaj minut čez peto uro zjutraj in takoj smo se začeli pogovarjati v skupini, ki jo imamo s soigralci iz Dinama. 'Ste slišali?' smo spraševali drug drugega. 95 odstotkov nogometašev v skupini je samo kratko odgovorilo z 'da'. In potem tisto neizbežno 'Začelo se je ...'. Takrat smo vsi po vrsti ugotovili, da gre zares, da to ni nikakršna šala ...

CELOTEN INETRVJU Z BENJAMINOM VERBIČEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike