nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

STA
STA
0 09.11.2019 14:26:20

POT DOMOV! V Kenana verjame tudi njegov trener

Reuters
Nekdanji igralec Olimpije Kenan Bajrić je v četrtek na tekmi lige Europa dobil hud udarec v glavo.

Slovenski nogometaš Kenan Bajrić je v dresu slovaškega Slovana v četrtek na tekmi v ligi Europa dobil hud udarec v glavo. V bolnišnici je prestal pregled, ker pa so bili posnetki glave v redu, se je v petek že vrnil nazaj v Bratislavo, je danes na novinarski konferenci potrdil trener Slovana Jan Kozak.

"Pozitivno je, da se je Kenan v petek zvečer vrnil na Slovaško. Verjamem, da bo z njim vse v redu," je na novinarski konferenci pred nedeljsko prvenstvo tekmo dejal Kozak.

Bajrića je v 78. minuti četrtkove tekme nesrečno v glavo pri strelu s škarjicami udaril Mehičan Raul Jimenez. Tekma je bila prekinjena kar 11 minut, Slovenca, ki je po udarcu padel v nezavest, pa so takoj odpeljali v bolnišnico, kjer so ga po pregledu odpustili, saj na srečo ni utrpel hujših poškodb.

Slovan, za katerega je Andraž Šporar sicer odigral celo tekmo, je proti Wolverhamptonu izgubil z 0:1. Zmagoviti zadetek je v sodniškem dodatku dosegel ravno Jimenez. "Za vse nas je težko. Ne vem, kaj naj rečem. Upam, da bo dobro okreval," je po tekmi o udarcu dejal mehiški napadalec.

Ekipa Slovana se je v Bratislavo vrnila takoj po tekmi, Bajrić, ki je doživel pretres možganov, pa se je na Slovaško skupaj s klubskim zdravnikom vrnil v petek zvečer.

Značke: poškodba, bajrić

Članki iz rubrike