Možganska kap Svet24.si

Prebivalstvo se pospešeno stara, starejši pa so ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
2 08.11.2019 11:04:40

O TEM GOVORIJO VSI! Njegov rojak LEŽAL NEZAVESTEN - glejte, kaj je NAREDIL ŠPORAR! (video)

Profimedia
Slovaški mediji upravičeno slavijo slovenskega napadalca Andraža Šporarja.

Veliko smo pisali o tem, da jo je na četrtkovi tekmi lige Europa med Wolverhamptonom in Slovanom iz Bratislave hudo skupil slovenski branilec Kenan Bajrić. Pri poskusu tako imenovanih škarjic ga je v glavo močno brcnil mehiški napadalec Raul Jimenez, pri čemer je Bajrić ostal brez zavesti in poskrbel za srhljive prizore na zelenici. Zaradi hudega pretresa možganov je tudi ostal v Angliji in se ni vrnil z ekipnim letalom v Bratislavo. 

No, slovaški mediji pa so dodatno izpostavili eno podrobnost, ki smo jo po ogledu posnetkov opazili tudi mi. Ko je namreč Bajrić ležal nezavesten in so ga oskrbovali zdravniki, je bil pri njem na travniku ... jasno, njegov soigralec, rojak in prijatelj Šporar. Kot poudarjajo Slovaki, je hitro pritekel k prijatelju in ga ni zapustil vse do trenutka, ko so ga odnesli z igrišča in ko je na nosilih še enkrat preveril, kako je z njim. Resnično sijajna gesta, ki o Špokiju in o njegovem odnosu pove zelo veliko. 

"Kakšno minuto je bil povsem brez zavesti, tudi pozneje pa nekaj časa ni vedel, kje je in kaj se dogaja. Bil sem z njim, dobil je res močan udarec v glavo. Upam, da se bo lahko čim prej vrnil k nam in da bo čim bolje okreval," je ob tem dejal slovenski napadalec - pravi športnik in pravi prijatelj.

Srhljive prizore (a po svoje tudi prijateljsko lepe) si lahko ogledate na tej povezavi, Bajrićev odhod z zelenice pa na tej povezavi

Značke: šporar, bajrić, slovan

Članki iz rubrike