nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
4 15.01.2018 08:28:28

Gospod SELEKTOR, ste videli TOLE?! Sladke skrbi za Tomaža Kavčiča, vezist z MOJSTRSKIM UDARCEM močno potrkal na njegova vrata (video)

Tomaž Kavčič
Nikola Miljković
Odličen zadetek slovenskega nogometnega legionarja.

Robert Prosinečki bo na klopi Bosne in Hercegovine debitiral že konec januarja, njegov kolega Tomaž Kavčič bo ognjeni krst na klopi Slovenije doživel marca. Tedaj bo s slovensko reprezentanco gostoval v Celovcu, kjer se bo pomeril z Avstrijo, številne pa še kako zanima, koga vse bo in koga kakopak ne bo uvrstil na svoj uvodni seznam nogometašev.

Ob tem se poraja tudi vprašanje, ali bo zraven Domen Črnigoj. Slednjemu Srečka  Katanca nikakor ni uspelo prepričati, čeprav že nekaj časa redno in tudi dobro igra v vse prej kot amaterski švicarski ligi. Tam je član Lugana, za katerega je doslej zbral 81 tekem, zabil 7 golov in prispeval tudi 5 podaj. Statistika torej res ni slaba, vseeno pa ga je Katanec spregledal. No, Kavčič bi se lahko odločil drugače, sploh če bo nekdanji nogometaš Kopra nadaljeval z dobrimi igrami.

175-8-crnigoj profi
Profimedia

In zdaj je Črnigoj spet opozoril nase. Lugano je včeraj odigral prijateljsko tekmo s Chiassom, ki ga je premagal s 5:1. Prvič po poškodbi je zaigral tudi Slovenec in nemudoma opozoril nase. In to kako! V 42. minuti je po podaji iz kota po golu udaril iz voleja, in to kar precej od daleč. To je storil zelo dobro, dejansko tako dobro, da je žoga končala v mreži. Ni vrag, da bo z videnim zadovoljen tudi Kavčič ...

Članki iz rubrike