Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 29.10.2017 11:13:52

DRAMA pri Matjažu Keku: Veliki problemi za Rijeko, po BOLEČEM porazu še RAZKOL v garderobi

Grega Wernig
Slovenski strokovnjak na klopi aktualnih hrvaških prvakov ima obilo težav.

Zadnji prvenstveni krog pri južnih sosedih je zaznamoval derbi med Dinamom in Rijeko na maksimirskem stadionu. Gostitelji so zasluženo slavili s 3:1 in imajo pred zasedbo z Rujevice že devet točk naskoka.

Matjaž Kek je imel na voljo močno zdesetkano zasedbo. Manjkali so tako pomembni členi ekipe, kot so Vešović, Elez, Mišić, Heber in Gavranović, zlasti odsotnost slednjega pa je dvignila ogromno prahu. Na zadnjem petkovem treningu je namreč "prijavil" bolečino v stegenski mišici, o kateri pa mnogi dvomijo. Oziroma so prepričani, da odlični napadalec proti svojemu bodočemu klubu preprosto ni želel igrati. Dogovor o tem, da se bo v januarskem prestopnem roku preselil med modre, naj bi bil že sklenjen. Tega sicer nihče noče potrditi, vendar nihče ni niti zanikal ...

"Ponosen sem na vse, ki so igrali, z nami pa so bili tudi nekateri poškodovani člani prve postave," je po bolečem porazu povedal Filip Bradarić. Seveda je bilo nemogoče spregledati, da je poslal sporočilo tistemu soigralcu, ki ga ni bilo v Zagrebu. "Moramo se pogovoriti med seboj. Če je Elez lahko prišel z gležnjem, ki je videti kot jabolko, potem bi morali biti tukaj tudi nekateri drugi. Če je Gavranović poškodovan, pač ni mogel igrati, a če je bil lahko z nami Elez, zakaj ni mogel biti tudi on!?" so besede odličnega vezista, ki razkrivajo razkol v reški slačilnici.

Članki iz rubrike