Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
7 25.10.2017 20:46:52

POZOR, bodoči selektor Slovenije! Katanec ga ni klical, toda fant s KAPETANSKIM TRAKOM okoli roke dokazuje, kaj zmore (video)

Dominic Maroh je bil eden od junakov Kölna v nemškem pokalu.

Köln v nemškem prvenstvu podira negativne rekorde, saj je po devetih krogih še brez zmage, v pokalu pa mu gre precej bolje od rok. Kozlički so danes gostovali v prestolnici Berlinu, kjer so se pomerili s Hertho, čeprav ima slednja v bundesligi po devetih krogih že osem točk več, pa so bili gostje tisti, ki so - slavili. In, to je treba poudariti, tudi po zaslugi Slovenca. Dominic Maroh je namreč ob zmagi Kölna zabil enega od treh golov in tako prispeval velik delež k slavju s 3:1.


Maroh, ki ga je Srečko Katanec nekaj časa sicer klical v reprezentanco, potem pa je povsem pozabil nanj, je v polno zadel v 43. minuti, ko je bil po podaji iz kota na pravem mestu ob pravem trenutku, njegov Köln pa si je posledično priigral šele svojo prvo (!) zmago po 30. avgustu.

Ob tem sicer dodajmo, da je Maroh tudi novi kapetan Kölna, na tej tekmi je prav tako zaigral s trakom okrog roke. In se dejansko izkazal, da bi se težko bolj. Tudi v opozorilo bodočemu selektorju Slovenije? Bomo videli ..

Značke: dominic-maroh, koln

Članki iz rubrike