Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
19 21.10.2017 18:38:34

KAMPL jasneje kot kadarkoli: Maribor je moja ekipa, Maribor je moje mesto. Vedno! Da bi kdaj ZAIGRAL ZA MARIBOR? Poglejte, takole je ...

RB Leipzig
Morda se je zameril delu Slovenije, toda slovenski zvezdnik se je zdaj zagotovo dokončno prikupil štajerski metropoli.

Jasno je, da je Kevin Kampl na Maribor še posebej navezan. Od tu prihaja njegova družina, ki se je pred mladeničevim rojstvom preselila v Nemčijo. In kadar se je vračal v Slovenijo, se je vračal v Maribor, tam preživljal počitnice, tudi občasno igral nogomet. In čeprav je že večkrat poudaril svojo navezanost tako na mesto Maribor kot na nogometni klub Maribor, je šel v današnjem intervjuju za Sportal še korak dlje. Ali celo nekaj korakov. 

Ko so ga vprašali, ali si je ogledal srečanje Maribor -Liverpool in za koga je navijal, glede na to, da iz Borussie odlično pozna Jürgena Kloppa, je bil skrajno jasen: "Z vsem srcem sem upal, da bo Mariboru uspelo osvojiti kakšno točko. Maribor je moja ekipa, Maribor je moje mesto, vedno in povsod navijam za Maribor," je povedal za Sportal. Kar je bilo slišati, da bi ga kdaj pozneje v mesto od Dravi lahko tudi prineslo igrat. Česar Kampl nikakor ni izključil. Nasprotno. 

"Poglejte, takole je. Nikoli ne veš, kaj bo čez pet let. Življenje je nepredvidljivo. Težko napoveš, kam bo šlo. Ne morem povedati, saj ne načrtujem niti tega, kje bom prihodnje leto, kaj šele čez nekaj let. Bomo videli," je ta vrata vsekakor pustil odprta, zdaj pa ima seveda sveže podpisano petletno pogodbo z Leipzigom. 

Značke: kampl, maribor

Članki iz rubrike