IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

nu
nu
0 15.10.2017 17:01:07

Nova poškodba Harisa Vučkića in KRIMINALEN NAPAD nanj: Če je Robben stekleni mož, potem je Slovenec ...

Twente
Slovenski nogometaš Haris Vučkić še naprej nima sreče.

Pretekli konec tedna je igral tako dobro, da so ga izbrali celo za nogometaša tekme, toda kaj, ko se je Haris Vučkić spet POŠKODOVAL. Tokrat mu je ponagajalo stopalo, pri Twenteju sicer še ne vedo, koliko časa bo počival, a če gre soditi na izkušnje iz preteklosti ... No, potem se sam po sebi piše sila črn scenarij. Šušlja se, da bi lahko minilo kar nekaj tednov, preden se bo vrnil.


Da je Vučkić več kot očitno rojen pod nesrečno zvezdo, je zdaj že kristalno jasno. Temu fantu je zdravje ponagajalo tolikokrat, da bi težko prešteli vse njegove "postanke na stranskem tiru". In prav to je še kako zmotilo novinarja lokalnega časnika Tubantia, menda vedno sila pikri Leon ten Voorde je z vsemi orožji udaril po nesrečnemu Domžalčanu. Slednjega si je privoščil z vse prej kot nežnimi besedami, kritika je bila tokrat resnično zelo ostra.

"Če je Arjen Robben stekleni mož, kako bi potem lahko klicali Harisa Vučkića? Mož iz porcelana? V vsakem primeru je vezist Twenteja 'lomljiv' in krhek," je omenjeni novinar udaril po nekdanjemu članu Newcastle Uniteda in nadaljeval: "Po zahtevnem obdobju, ko so ga mučile razno razne bolečine, je bil končno pripravljen za Heracles. In končno je igral dobro, bil je pravi borec na igrišču. Po tekmi je izrazil željo, da bi ostal zdrav, toda verjetno bi že moral vedeti, da je nekaj narobe z njegovim stopalom. Vučkić je zaradi poškodb izpustil 60 tekem v svoji karieri. Nedeljska je 61. po vrsti. Za znoreti!"

Članki iz rubrike