Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
5 17.08.2017 17:03:44

Je JAN OBLAK sprožil plaz? Bo Atletico samo še senca samega sebe?

V zadnjih dneh s ljubitelji okroglega usnja v Sloveniji sprašujejo, ali bo Jan Oblak odšel v PSG, oziroma, kdaj bo odšel v PSG?

Toda to ni samo vroča tema na naši strani Alp, temveč v nogometnem svetu na splošno. Kako ne bi bila, ko pa je v igri sto milijonov evrov vreden prestop, s katerim bi 24-letni Škofjeločan postal najdražji vratar na svetu.

Omenjeno dogajanje skrbi tudi ljudi v madridskem Atleticu, ki zaradi kazni do januarskega prestopnega roka ne more registrirati nobenega novinca. A ne skrbi jih samo to, temveč tudi dejstvo, da bi morebiten Oblakov odhod lahko predstavljal prvo v vrsti domin, ki bi se začele rušiti.

griezmann oblak
Profimedia
Kako si drugače razlagati nezadovoljstvo prvega napadalca ekipe Antoina Griezmanna? Za francoskega reprezentanta se je resno ogrel Manchester United, a se je odločil ostati pri Atleticu in je z njim junija podpisal novo pogodbo. Njegova razlaga pa je bila, da ne more zapustiti kluba v teh težkih časih, ko Atletico ne more registrirati novih igralcev.

Eden izmed razlogov, da se je odločil za podaljšanje sodelovanja z Atleticom je bil, da bo v naslednjih mesecih še okrepil zasedbo. Zdaj naj bi bilo Griezmannu ob špekulacijah glede Oblakovega odhoda v PSG žal, da se je odločil za tak korak. Poleg tega ga jezi tudi to, da se klub ne more dogovoriti o prihodu Diega Coste.

Nove informacije iz Španije pravijo, da je Griezmann trenerju Diegu Simeoneju že dal ultimat. To je naredil zelo odločno in Argentincu dejal, da bo v primeru Oblakovega odhoda on naslednji, ki bo zapustil klub.

Pri Manchestru so Griezmannu že obljubili dres s številko sedem, v navezi s Paulom Pogbajem in Romeluje Lukakujem pa bi tam predstavljal eno izmed najmočnejših napadalnih linij na stari celini.

Članki iz rubrike