gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
2 17.08.2017 13:23:11

Mourinhevo veliko presenečenje: Bo res kupil NJEGA?

Reuters
Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho še vedno ni zadovoljn z videzom svojega moštva, zato mrzlično išče še (vsaj) eno okrepitev v napadalnem delu moštva.

In po poročanju otoških medijev bi se lahko zgodilo tudi veliko presenečenje. Spomnil se je namreč na nogometaša, s katerim sta sodelovala pred več kot desetimi leti in skupaj dvakrat osvojila naslov angleškega prvaka.


Portugalec želi razširiti svoje možnosti v napadalnem delu ekipe. Želel si je Interjevega Ivana Perišića, a kot kaže mu ga ne bo uspelo dobiti. Zato ne bi imel prav nič proti, če bi se mu namesto Hrvata pridružil Arjen Robben. Triintridesetletni nizozemski krilni napadalec je vse od leta 2009 član Bayerna, pri Mourinhu bi zaradi starosti gotovo predstavljal začasno rešitev. S tem pa bi si kupil še nekaj časa, da poišče mlajšega igralca za to pozicijo.

Robbenu pogodba z Bayernom poteče naslednje poletje, zato prestop niti ne bi bil tako nemogoče dejanje, posledično tudi njegova cena ne bi bila tako 'navita'. Nizozemec je še vedno lahko zelo koristen, s svojo 'ubijalsko' levico bi ga lahko uporabil na vseh pozicijah v napadu. Da je izjemno nevaren za gol, pa je pokazal tudi v minuli sezoni, ko je v 26 prvenstvenih nastopih zbral 13 zadetkov in enajst asistenc. V ligi prvakov je nastopil na osmih srečanjih, zadel in podal je po trikrat.

Članki iz rubrike