franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 17.08.2017 11:15:39

Matjaž Kek brutalno iskreno: Viseli smo

M24 \ Grega Wernig
Varovanci Matjaža Keka so v prvi tekmi zadnjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov v Pireju z 1:2 izgubili z Olympiacosom. Pri tem so zapravili vodstvo, domačini pa so zmagoviti zadetek dosegli v sodniškem podaljšku, ko je Rijeka že igrala brez izključenega Žute.

To je bil že tretji zaporedni poraz hrvaškega prvaka, ki ni zmagal na zadnjih štirih preizkušnjah, nazadnje je 29. julija v hrvaškem prvenstvu z 2:0 ugnal Istro 1961. Sinoči so bili Rečani sicer na dobri poti, da bi Grčijo zapustili neporaženi, toda na koncu je ostalo samo pri željah.


Po srečanju se je trener Matjaž Kek realno ozrl na dogajanje na igrišču. "Olympiakosu čestitam, ker je na koncu uspel zmagati. Predvsem smo imeli veliko težav pri hitrejšem odzivu ob izgubljeni žogi. Stali smo predaleč od igralcev," je razložil Mariborčan na reški klopi, in nadaljeval: "Zadeli smo v pravem trenutku in imeli priložnost, da bi še bolj konkretno napadli. Zdaj smo videli, kaj pomeni igrati v Evropi."

Na koncu je vse skupaj pojasnil še bolj konkretno: "Škoda, ker nismo zdržali, ampak je bilo z desetimi igralci to zelo težko. Rezultat je aktiven, toda na povratni tekmi bomo morali biti še boljši in hitrejši pri pretoku žoge. Videli smo, da na trenutke lahko ogrozimo njihovo zadnjo linijo. Rezultat je dober, ampak moram priznati, da smo v nekaterih situacijah pred našim zadetkom preprosto viseli."

Članki iz rubrike