900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
11 11.08.2017 14:51:50

OBLAK pred vrati PSG-ja: Parižane 'samo' še 280 milijonov evrov loči od želenega!

Šeiki, ki vodijo PSG, so zelo blizu uresničitvi želja! Manjkata jim samo še dva igralca, s katerima nameravajo popolniti udarno enajsterico.

Vse se je začelo s prihodom Danija Alvesa, ki je iz Juventusa prišel brez odškodnine. Prvi kapitalec je bil Neymar, za katerega so Parižani v skoraj neverjetnem poslu Barceloni odšteli vrtoglavih 222 milijonov evrov. Za konec pa sta ostali še dve imeni, ki bi naredili začetno enajsterico PSG-ja popolno.


Zanju bi moral lastnik Nasser Al-Khelaifi odšteti še malo več denarja, kot ga je odštel za brazilskega zvezdnika. Njegovi tarči pa sta eden izmed najperspektivnejših in najboljših najstnikov na svetu ter eden izmed najboljših čuvajev mreže.

Prvi je Kylian Mbappe, drugi pa številka ena slovenske izbrane vrste Jan Oblak!

Pregovori z Monacom glede Mbappejevega nakupa naj bi se bližali koncu, PSG pa bo za izjemnega najstnika odštel okoli 180 milijonov evrov, medtem ko naj bi si fant izposloval 12 milijonov evrov letne plače.

Kar zadeva Oblaka, je njegova odkupna klavzula pri madridskem Atleticu 'težka' natančno sto milijonov evrov. Če bo Nasser Al-Khelaifi plačal toliko za odkup pogodbe, potem bo znal s primerno višino plače zadovoljiti tudi 24-letnega Škofjeločana, tako da težav glede prestopa ne bi smelo biti.

Če se omenjeni scenarij zgodi, bo začetna postava trenerja Unaija Emeryja videti približno takole: Oblak; Alves, Marquinhos, Thiago Silva, Kurzawa. Verratti, Rabiot, Mbappe, Di Maria, Neymar, Cavani. Ti fantje bi morali Monacu 'vzeti' naslov francoskega prvaka, kaj bodo storili v ligi prvakov, pa je že drugo vprašanje.

Članki iz rubrike