stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 11.08.2017 13:34:02

Simon Rožman si je premislil in odhaja v Nantes

Martin Metelko
V pričakovanju dvoboja z Mariborom misli Domžalčanom uhajajo tudi k francoskemu velikanu.

Domžalčani bodo drevi v Ljudskem vrtu z Mariborčani odigrali derbi petega prvenstvenega kroga, igralcema obeh ekip pa misli že uhajajo tudi k prihajajočima evropskima preizkušnjama. Vijoličaste čaka v sredo v Izraelu prva tekma zadnjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov proti Hapoelu Hapoelu Be'er Shevi, rumeni bodo naslednji dan v Stožicah gostili Marseille.

Štajerci so tekmeca spremljali na četrtkovem superpokalu, Hapoel je s 4:2 ugnal Bnei Yahudo, v preteklih dneh pa je bilo slišati namigovanja, da se je Simon Rožman nagibal k odločitvi, da si francoskega velikana ne bo ogledal v živo. Da bo za analizo uporabil vso sodobno tehnologijo, toda naposled se je vendarle odločil drugače. V soboto bo na Stade de la Beaujoiru spremljal dvoboj drugega kroga francoskega prvenstva med Nantesom in Marseillem. 

"Informacij imamo seveda dovolj in te so zelo dobro znane. Govorimo o zares vrhunski ekipi, o top kakovosti, ki bi si jo rad ogledal tudi v živo. Da se prepričam, ali je vse skupaj res videti tako hitro kot na posnetkih. Videl sem, kar si ne bi želel videti. Ekipa je noro dobra, prehodi v napad so izjemni. Če vemo, da je ambicija Marseilla s PSG-jem se boriti za naslov prvaka, potem je vse jasno, toda igralcem bom moral predstaviti tudi morebitne pomanjkljivosti tekmeca, ne bi jih rad strašil. Vendar ne smemo obupati. Računam, da nas bodo Francozi bržčas podcenili, da bi jih lahko malce ’stresli’ s kakšnim golom, z nekaj sreče … Vse, ampak res vse bi se nam moralo ’poklopiti’, da bi morda lahko presenetili. Vsaj na eni tekmi," je povedal Simon Rožman.

Članki iz rubrike