stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 06.05.2017 10:08:02

Strelski kralj: Primorski napadalec je preprosto neustavljiv (video)

vszi
Patrik Eler je ime trenutno najbolj vročega slovenskega napadalca.

Primorec igra v izjemni formi, kar potrjuje iz tekme v tekmo. O njegovih predstavah so seznanjeni tudi veliko boljši klubi od Wackerja, za katerega nastopa v avstrijski drugi ligi, tako da je na njegov naslov že prišlo nekaj ponudb. Govori se o zanimanju nekaterih najboljših avstrijskih prvoligašev, prav tako ga spremljajo nekatera italijanska moštva in še bi se kdo našel. A v Innsbrucku pravijo, da ga ne želijo pustiti in bodo z njim v prihodnji sezoni naskakovali napredovanje med avstrijsko elito.

Tokrat je v polno meril na gostovanju pri sosedu na lestvici Austrii Lustenau, kjer je v 17. minuti z odličnim prodorom in vrhunskim zaključkom iz precej neugodnega položaja izničil zgodnje vodstvo domačinov (ti so na koncu vseeno slavili z 2:1).



Ob naslednjih številkah pa človek nikakor ne more ostati ravnodušen. Za Elerja je bil to enaindvajseti gol v sezoni in je najboljši strelec lige, pred najbližjim zasledovalcem ima tri zadetke prednosti. Zato obstaja veliko možnosti, da bo po Davidu Poljancu naslednji Slovenec, ki si bo priboril naziv strelskega kralja avstrijske druge lige - Poljancu je to uspelo v sezoni 2011/12, ko je zadel devetnajstkrat.

Eler je v spomladanskem delu nastopil na dvanajstih tekmah, na katerih je vknjižil kar trinajst golov in štiri podaje. Samo na treh se ni vpisal med strelce, zato pa je v zadnjih štirih nastopih zbral sedem golov in tri asistence!

Članki iz rubrike