sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
0 29.04.2017 13:11:07

Kurtić presenetil staro damo, Kampl v problemih (video)

Slovenska reprezentanta v serie A in bundesligi z različnim uspehom.

Na uvodni tekmi 34. kroga serie A so nogometaši Atalante vnovič dokazali, da njihovo peto mesto na lestvici ni naključno, a kljub temu so vendarle le redki pričakovali, da izjemni Juventus v Bergamu ne bo osvojil vsega izkupička. In ga ni, razburljiv dvoboj se je razpletel z izidom 2:2.

Atalanta je v izdihljajih prvega polčasa povedla z golom Conteja, pri katerem je sodeloval tudi slovenski reprezentant Jasmin Kurtić, ki je bil na igrišču do 66. minute, v nadaljevanju je stara dama poskrbela za preobrat. Najprej je Spinazzola zatresel lastno mrežo, v 83. minuti pa je Dani Alves unovčil podajo Pjaniča, vendar to ni bilo dovolj za zmago, v 89. minuti je končni izid postavil Švicar Freuler. Juventus ima na vrhu lestvice devet točk prednosti pred Romo, ki ima tekmo manj, v nedeljo jo čaka vroč rimski derbi.

Bayer in Schalke pa sta odigrala uvodno tekmo 31. kroga bundeslige, v Leverkusnu so s kar 4:1 slavili gostje iz Gelsenkirchna. Kevin Kampl je za gostitelje odigral ves dvoboj in si prislužil rumeni karton, sicer pa so se slovenski reprezentant in soigralci znašli v precejšnjih problemih, v končnici prvenstva jih čaka boj za obstanek.

Članki iz rubrike