Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 23.04.2017 08:37:24

Matjaž Kek se je prijemal za glavo

Rijeka povečala prednost pred Dinamom, a zamudila priložnost, da bi bila še višja.

Nogometaši Rijeke so imeli pred 29. krogom hrvaškega prvenstva na vrhu lestvice štiri točke prednosti pred Dinamom, v nedeljsko jutro so se prebudili z naskokom petih. Toda tudi z nekaj grenkega priokusa. Potem ko je Hajduk na maksimirskem stadionu presenetil zagrebške modre  in zmagal z 2:0, je prevladovalo mnenje, da bodo Matjaž Kek in njegovi varovanci v Pulju storili bržčas odločilen korak proti naslovu prvaka in pobegnili na sedem točk, toda z Istro so se razšli z neodločenim izidom 1:1.

Gostje so bili precej boljši nasprotnik, a so bili neučinkoviti, mariborski strokovnjak na reški klopi se je ob zgrešenih priložnostih upravičeno prijemal za glavo. Roman Bezjak je za vodilno ekipo igral do 65. minute, Matic Črnic je prišel na igrišče v 80. minuti.

"V tekmi, v kateri smo prevladovali, so številne priložnosti žal ostale neizkoriščene. Po prikazanem bi si zaslužili zmago, ampak takšen je nogomet. Da smo bili bližje zmagi, je slaba tolažba. Igralci si zaslužijo čestitke, ker so vložili ogromno truda. Na nasprotni strani smo imeli kakovostnega tekmeca, ki se je korektno in pošteno boril zase. Za nami je prijeten nogometni večer v lepem ozračju. Časa za nezadovoljstvo nimamo, saj nas že v torek čaka nova tekma," je po dvoboju v Pulju povedal nekdanji selektor slovenske izbrane vrste.

Članki iz rubrike