državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
33 24.12.2023 09:13:26

Jaka Bijol z ostrim odgovorom Andreju Staretu, ki je nogometaše označil za tretjerazredno reprezentanco!

Izbor ekipe leta v Sloveniji je dvignil kar nekaj prahu.

Podelitve nagrad najboljšim športnicam in športnikom vsako leto dvignejo kar nekaj prahu. Glede na izjemno uspešno leto, ki se počasi izteka, je bilo tokrat najbolj tesno v kategoriji za ekipo leta. Nagrada je tokrat šla v roke nogometne reprezentance, ki je z uvrstitvijo na evropsko prvenstvo poskrbela za veliko evforijo. Za pičle tri glasove je premagala odbojkarsko izbrano vrsto, ki je z bronom na evropskem prvenstvu še enkrat več dokazala, da gre za eno od najboljših reprezentanc na svetu in mnogi so prepričani, da bi si prav oni zaslužili to nagrado. 

Še korak dlje pa je šel legendarni slovenski komentator Andrej Stare, ki bi očitno na vrhu najraje videl smučarske skakalce. "Smo tretjerazredna reprezentanca, a smo se vseeno uvrstili na EP 2024. Seveda sem tega vesel, a izbor pušča nekaj grenkobe, saj so bili skakalci v domači Planici svetovni prvaki. Morda so novinarji to malce pozabili, ker se je zgodilo že na začetku leta," je pred dnevi komentiral Stare.

V intervjuju za Sportklub pa mu je odgovoril nogometni reprezentant Jaka Bijol: "Vsak ima svoje mnenje, vsak ima tudi svoj priljubljen šport. Mislim, da sem sam precej objektiven glede tega, kako stvari stojijo v športu, gospod pa žal ni. Ampak, kot pravim, vsak ima svoje mnenje in svoje preference. Vsak navija, za kogar pač navija. Nič hudega, če misli tako, kajne? Če bi se vsak ukvarjal z mnenjem drugih, ne bi prišli nikamor. Prešteli so glasove in na koncu je rezultat pravičen."

Članki iz rubrike