zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
19 12.12.2023 09:56:07

Pozor! Lahko ostanete brez vstopnic za Euro, če ste naredili to napako! Danes jo še lahko popravite!

alesfevzer.com
Danes do 14. ure se še lahko registrirate za nakup vstopnic. Ali popravite svojo registracijo.

Kot je Nogometna zveza Slovenije obveščala po vseh kanalih, je ob prijavi v sistem za nakup vstopnic za tekme slovenske reprezentance ključen vnos evidenčne matične številke občana, bolj znane po kratici EMŠO. Sistem v angleščini sicer zahteva številko potnega lista ali osebne izkaznice, vendar pa je nekaj manjših evropskih zvez z Uefo doseglo poseben dogovor, ki varuje – v našem primeru slovenske – navijače. Zgolj pravilno vnesen EMŠO namreč sistemu omogoča prepoznavo slovenskega navijača in preprečuje zlorabe, ki so pogoste, kadar se nogometni navdušenci prijavljajo zgolj z osebnim dokumentom.

Prosilci za vstopnice s tako izpolnjeno prijavnico bodo šli neposredno v konkurenco za njihovo pridobitev, medtem ko bodo drugače izpolnjene prijave na čakanju. Povedano povsem konkretno: če bo EMŠO pravilno vneslo 8000 prosilcev, bodo vsi zagotovo dobili svoje vstopnice, zgolj preostalih 2000 bo na voljo ljudem z drugače izpolnjenimi prijavami. Če bo EMŠO pravilno izpolnilo 10.000 slovenskih navijačev, pa bodo njim pripadle vse vstopnice. Pozor torej, če boste za prijavo izkoristili današnji zadnji dan. In če ste prijavo že izpolnili ter pri tem niste upoštevali jasnih navodil nogometne zveze, vse skupaj do izteka današnjega roka lahko popravite. Kot vidite spodaj.

Naj spomnimo, Slovenija bo na Euru odigrala tri tekme rednega dela - 16. 6. v Stuttgartu proti Danski, 20. 6. v Münchnu proti Srbiji in 25. 6. v Kölnu proti Angliji. 

Značke: slovenija, vstopnica, euro

Članki iz rubrike