zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 29.11.2023 12:40:32

Se bo Matjaž Kek po EP vrnil v klubski nogomet? Njegove besede so dvignile ogromno prahu!

alesfevzer.com
Matjaž Kek v zanimivem pogovoru za hrvaške medije.

Selektor Slovenije Matjaž Kek bo v soboto z zanimanjem spremljal žreb skupin za evropsko prvenstvo iz Hamburga. Po dolgih 24 letih se bo med kroglicami znašlo tudi ime Slovenije, v soboto bo že jasno s kom, kje in kdaj bodo njegovi varovanci igrali na evropskem prvenstvu. Jasno je tudi, da se je Kekova pogodba z uvrstitvijo na evropsko prvenstvo tudi avtomatično podaljšala do konca velikega tekmovanja. 

Kako pa naprej? Selektor slovenske izbrane vrste je o svoji prihodnosti spregovoril tudi za hrvaške medije. "Svoje delo sem opravil, moje poslanstvo na Nogometni zvezi Slovenije se je končalo. Pogodba mi je potekla, a je z aneksom do konca evropskega prvenstva. Zdaj razmišljam, kako pripraviti ekipo, da bo Slovenija na evropskem prvenstvu v dobri podobi," o svoji primarni nalogi v naslednjih mesecih razmišlja Matjaž Kek. 

"Malo me je že začelo vleči v klubski nogomet. Če mi je pri nogometu kaj všeč, je to biti na igrišču. Biti z mojo kapo tam med igralci in to na nek svoj način, ki je nekaterim všeč, drugim ne. Mogoče sem se že preveč navadil na bele srajce in kravate, čeprav se temu rad izogibam. Ampak to ne bi bilo v redu z moje strani do igralcev, ki jih vodim, in do zveze, na katero sem vezan. Najprej evropsko prvenstvo, potem bomo pa še videli. Počutim se res odlično, fantje so me zadolžili, ob sebi pa imam vrhunske sodelavce. Počakajmo na prvenstvo, potem bomo pametnejši," je še dodal Kek in kljub vsemu dal vedeti, da ga v tem trenutku zanima samo eno: evropsko prvenstvo s Slovenijo.

Članki iz rubrike