sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

nu
nu
0 09.04.2023 07:44:16

Zaušnica za Real! Noro, na kakšen način je beli balet (najverjetneje) ostal brez naslova! (video)

Profimedia
Nogometašem Real Madrida se je ponesrečila generalka pred prvo tekmo četrtfinala lige prvakov, ki jih v sredo čaka proti Chelseaju. V 28. krogu španskega prvenstva so na domačem stadionu izgubili proti Villarrealu z 2:3.

Aktualni španski in evropski prvaki so doživeli peti poraz v LaLigi, kar pomeni, da za vodilno Barcelono ob tekmi več še vedno zaostajajo dvanajst točk. Katalonci bodo srečanje 28. kroga igrali v ponedeljek doma proti Gironi.

Real Madrid je povedel v 16. minuti po avtogolu Paua Torresa, gostje so izenačili v 39. minuti z zadetkom Samuela Chukwuezeja, gol za 2:1 pa je dosegel Vinicius Junior na začetku drugega dela.


Čeprav so imeli Madridčani, ki so sredi tedna dosegli odmevno zmago v polfinalu španskega pokala proti Barceloni, nato še nekaj zrelih priložnosti, je junak tekme postal Nigerijec Samuel Chukwueze. Jose Luis Morales je v 71. minuti izenačil izid, Chukwueze pa je z natančnim strelom v 80. minuti postavil izid tekme. Villarreal je tako še drugič v tej sezoni premagal Real Madrid in z novimi tremi točkami skočil na peto mesto. Trenutno drži pozicijo za evropsko ligo, do četrtega mesta pa ga ločijo štiri točke.

Real Sociedad je dosegel pomembno zmago v boju za ligo prvakov; doma je premagal Getafe. Espanyol je doživel novo razočaranje in je po porazu doma z Athletico Bilbaom še naprej v coni izpada, pričakovano zmago pa je vpisala Osasuna proti zadnjeuvrščenemu Elcheju.

V nedeljo so na sporedu dvoboji Valladolid - Mallorca, Betis - Cadiz, Almeria - Valencia in Rayo Vallecano - Atletico Madrid.

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike