pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 24.06.2021 07:28:48

Pa so dobili svojih PET MINUT! Navijači RONALDA zablesteli na tribuni, to je zastava, o kateri govorijo številni! (foto)

Navijaška domišljija ne pozna meja.

Se spomnite Garetha Bala, ko se je po eni od reprezentančnih tekem fotografiral z zastavo, na kateri je pisalo 'Wales, golf, Madrid. V tem vrstnem redu'? S to potezo je pošteno razjezil navijače Reala, ki so ga že tako pogosto kritizirali, po tem pa je šlo vse samo še bolj navzdol, poti nazaj ni bilo več.

No, na tekmi med Portugalsko in Francijo se je v sredo našla skupina navijačev Cristiana Ronalda, ki si je sposodila idejo valižanskih navijačev. Na stadionu v Budimpešti je bilo možno opaziti tudi portugalsko zastavo, na kateri je pisalo: 'Portugalska, voda, Coca-cola. V tem vrstnem redu.'. To sporočilo je kakopak nastalo po tisti novinarski konferenci, na kateri je slavni Portugalec odstranil steklenički priljubljene sladke pijače, za razliko od valižanskega nogometnega zvezdnika pa se Ronaldo s to zastavo ni fotografiral. Vseeno so navijači portugalske izbrane vrste dobili svojih pet minut, o njih so se razpisali mediji z vseh koncev sveta.

ronaldo navijaci

Značke: ronaldo, portugalska

Članki iz rubrike