franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
6 25.03.2019 13:35:59

Spet s KEVINOM KAMPLOM v reprezentanci!? Matjaž Kek je pojasnil VSE

Tit Košir
Slovenska nogometna reprezentanca je odigrala uvodni tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2020. Tako na gostovanju v Izraelu kot v nedeljo doma proti Severni Makedoniji je pustila dober vtis, a hkrati osvojila "le" dve točki po neodločenih izidih 1:1.

Po nekaj težavah v zvezni vrsti se poraja razmišljanje, kako dobrodošel bi bil Kevin Kampl. Ta se je jeseni odločil, da ne bo več igral za izbrano vrsto. Selektor Matjaž Kek pravi, da ga sicer ni prečrtal, tako kot nikogar drugega, ampak "če je volja na drugi strani".


"Seveda bi prišla prav kakovost igralca iz nemške lige. A razmišljal bom o tistih, ki so tukaj, in tistih, ki hočejo igrati za reprezentanco. Stojim za tem, da imamo potencial, da moramo nadaljevati selekcijo in težnjo, da poskušamo biti na vsakem koraku kakovostnejši. Dodati pa moramo samozavest, hrabrost, ki v določenih trenutkih manjkata," je povedal Kek.

Naslednji preizkušnji v kvalifikacijah slovensko vrsto čakata 7. in 10. junija, najprej bo gostovala v Avstriji, nato pa še v Latviji.

Članki iz rubrike