Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 15.03.2018 12:43:41

BOMBA iz BIH: Želeli so ga zvabiti v IZBRANO VRSTO, a bo igral za SLOVENIJO!

Včeraj je novi slovenski selektor Tomaž Kavčič objavil seznam igralcev, na katere računa v svoji prvi reprezentančni akciji.

Nekdanji selektor mlade izbrane vrste in tudi pomočnik bivšega selektorja Srečka Katanca bo debitiral 23. marca v Celovcu, kjer se bo Slovenija pomerila z Avstrijo. Štiri dni pozneje pa se bo prvič predstavil tudi na domačih tleh, ko bo v Stožicah gostovala Belorusija.

Istočasno pa bo reprezentanca Bosne in Hercegovine odigrala prijateljski srečanji z Bolgarijo in Senegalom, tako da je tudi selektor Robert Prosinečki izbral 23 igralcev, na katere bo računal v omenjenih obračunih.

prosinecki
vszi
Toda na seznamu ni igralca, ki ga je novemu selektorju predlagal Tomislav Tomić. Vezist ljubljanske Olimpije je namreč želel, da bi za izbrano vrsto njegove države igral še en igralec, s katerim si je v Sloveniji delil slačilnico. Odgovornim pri zvezi je že pred nekaj meseci predlagal, da vabilo pošljejo Kenanu Bajriću.

Novopečeni član Slovana iz Bratislave pa za BiH ne bo igral, temveč se je prvič v karieri znašel na seznamu slovenske članske reprezentance. Mediji v BiH so zapisali, da so bili Slovenci hitrejši in konkretnejši, seveda pa ostaja vprašanje, ali bi 23-letnega branilca sploh zanimalo, da bi igral za BiH.

kenan bajric slovan
www.skslovan.com

Seznam BiH: Jasmin Burić (Lech/Pol), Ibrahim Šehić (Qarabag/Aze), Kenan Pirić (Zrinjski), Ognjen Vranješ (AEK/Grč), Toni Šunjić (Dinamo Moskva/Rus), Ermin Bičakčić (Hoffenheim/Nem), Samir Memišević (Groningen/Niz), Sead Kolašinac (Arsenal/Ang) Ervin Zukanović (Genoa/Ita), Jozo Šimunović (Celtic/Ško), Muhamed Bešić (Middlesbrough/Ang), Gojko Cimirot (Standard/Bel), Miralem Pjanić (Juventus/Ita), Haris Duljević (Dynamo Dresden/Nem), Kenan Kodro (Grasshoppers/Švi), Elvis Sarić (Sarajevo), Goran Zakarić (Željezničar), Haris Medunjanin (Philadelphia Union/ZDA), Deni Milošević (Konyaspor/Tur), Edin Džeko (Roma/Ita), Smail Prevljak (Mattersburg/Avt), Edin Višća (Basaksehir/Tur), Riad Bajić (Basaksehir/Tur).

Članki iz rubrike