profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 10.11.2017 17:01:34

EPSKI SPODRSLJAJ velikega Manchester Uniteda: Na Islandijo odšel na skavtsko misijo, ko je ugotovil, da je tekma dejansko ...

Reuters
Kaj vse se lahko zgodi v svetu nogometa ...

Saj ni res, pa je! Angleškemu velikanu Manchester Unitedu se je zgodil EPSKI SPODRSLJAJ, ki je marsikoga v teh dneh nasmejal do solza. Rdeči vragi so namreč svojega danskega oglednika poslali na reprezentančno tekmo med Islandijo in Češko. Koga si je želel ogledati, v tej zgodbi niti ni pomembno, ključna je ugotovitev, da ni videl - nikogar!


Ampak pojdimo po vrsti: vodstvo Uniteda je svojega oglednika pri islandski zvezi akreditiralo za ogled tekme, akreditacija je bila nemudoma odobrena. Nato je sledila standardna procedura: nakup letalske vozovnice, rezervacija hotelske sobe in kakopak jasna navodila, kako opraviti svoje delo.

Toda ko je skavt prispel v Reykjavik in želel na tamkajšnjem stadionu dvigniti akreditacijo, je naletel zgolj na - ZAPRTA VRATA! Nikjer ni bilo nikogar, kot da tekme sploh ni bilo. No, saj v bistvu je bila, toda ne v Reykjaviku, ampak v - PAZI TO! - skoraj 9000 kilometrov oddaljenem Katarju! Islandci in Čehi so se pomerili v Dohi, skavtu Uniteda pa ni preostalo drugega, kot da odide v hotelsko sobo in si tekmo ogleda s pomočjo - televizije!

Članki iz rubrike