Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

adam kromer Njena.si

Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
0 08.11.2017 19:27:27

KAKŠNA NEUMNOST! Srbi odpustili selektorja, njegov naslednik pa je SRBIJO zavrnil! Razlog vas bo vrgel na rit!

Reuters
Kljub temu, da je s Srbijo osvojil prvo mesto v svoji kvalifikacijski skupini in se neposredno uvrstil na svetovno prvenstvo, ki bo naslednje leto v Rusiji, je Slavoljub Muslin izgubil službo.

Mnogi so odločitev Srbske nogometne zveze, da odpusti Slavoljuba Muslina sprejeli z veliko mero neodobravanja, predvsem pa so bili nad njo začudeni. Kako tudi ne, ko pa je Muslin s Srbijo igral odlično in je v svoji kvalifikacijski skupini osvojil prvo mesto in si zagotovil mundial. 

muslin
Profimedia
A v Srbiji je pač tako, da tudi ko je vse v najlepšem redu, ni nič v redu, tako da je Muslin izgubil službo. Bojda zato, ker Srbija ni igrala dovolj atraktivno in ker Muslin v reprezentanco ni želel klicati nekaterih nogometašev, za katere srbska nogometna javnost misli, da bi morali biti v izbrani vrsti (v prvi vrsti to velja za zvezdnika Lazia Stefana Milinkovića Savića). 


Praktično kot možni Muslinov naslednik se je omenjal legendarni srbski nogometaš Dragan 'Piksi' Stojković, s katerim naj bi se predsednik Srbske nogometne zveze Slaviša Kokeza vse dogovoril za prevzem selektorskega stolčka. 

dragan stojkovic
Profimedia
Toda Stojković deluje na Kitajskem in ima podpisano veljavno pogodbo s tamkajšnjim prvoligašem Guangzhou R&F, s katerim je v prejšnji sezoni osvojil visoko 5. mesto na lestvici. In lastniki naj bi bili s Stojkovićem zelo zadovoljni ter ga nikakor ne želijo prepustiti Srbiji. Ravno zato so bojda Stojkoviću ponudili v podpis novo pogodbo, po kateri naj bi na leto zaslužil neverjetnih 14 milijonov dolarjev oziroma 12 milijonov evrov! S to plačo bi Stojković seveda postal z naskokom najbolje plačani srbski strokovnjak in eden najbolje plačanih trenerjev na svetu! Srbija pa bo po vsej verjetnosti morala izbrati drugega naslednika Muslina ...

Značke: srbija, muslin, stojković

Članki iz rubrike