nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
15 08.11.2017 18:43:13

ZNOVA ŠOKIRAL! Agim Ibraimi povsem BREZ DLAKE NA JEZIKU: Zlatko Zahović? Naj vam povem, kaj si mislim o športnem direktorju Maribora!

nkdomzale.si
Po težavah s papirji je Agim Ibraimi konec tedna odigral prvo tekmo v dresu Domžal.

Nekdanji zvezdnik Maribora je sicer že nekaj časa član Domžal, toda vse do zdaj zaradi težav s papirologijo ni imel pravice nastopa za rumeno družino. Konec tedna se je vse skupaj spremenilo in Agim Ibraimi je odigral svojo prvo tekmo v dresu Domžal, v Kidričevem je sodeloval pri zmagi varovancev Simona Rožmana z 1:0. 


Občasni makedonski reprezentant je v intervjuju spregovoril za 24ur in se med drugim razgovoril tudi o famoznem, vsem dobro znanem prepiru s športnim direktorjem vijoličastih Zlatkom Zahovićem, zaradi katerega je zapustil Ljudski vrt in se odpravil v Astano

"To je del nogometa, s katerim se moraš znati sprijazniti. Jaz spoštujem vsakega, ki deluje v nogometu in še naprej vztrajam pri tem, da vsak more imeti Zlatka za vzor, kako se dela v klubu. On dela res fenomenalno. Včasih pač je, takšen kot je, ampak on vse dela za dobro kluba, ki ga ima rad. Osebno nimam nič proti klubu, nikoli nisem rekel nič slabega proti klubu. Veliko sem naredil z Mariborom in Maribor mi bo vedno pri srcu," je za 24ur dejal Ibraimi. 

Članki iz rubrike