sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
11 30.10.2017 17:35:01

Je Radenko Mijatović odlašal predolgo? Robert Prosinečki obupal nad Slovenijo?! Hrvat se resno spogleduje s prevzemom reprezentance …

Matjaž Kek in Tomaž Kavčič sta morda ostala brez enega protikandidata za mesto selektorja slovenske nogometne reprezentance.

Kot poročajo številni hrvaški in srbski mediji na čelu s portaloma mondo.rs in dnevno.hr je Robert Prosinečki najbolj naklonjen prevzemu srbske reprezentance!

»Iz naših virov smo izvedeli, da je Robert Prosinečki glavni kandidat za prevzem Srbije,« so v svoji novici dneva zapisali pri dnevno.hr, potem pa našteli nekatere njegove protikandidate na čelu z Draganom Piksijem Stojkovićem. Dodali so, da je bil Prosinečki sicer v resnih pogovorih z NZS, vendar mu vodenje Srbije predstavlja še večji izziv, saj bi s to reprezentanco nastopil na naslednjem svetovnem prvenstvu v Rusiji.

Pri srbskem Mondu so poročanje dopolnili z zagotovilom, da so nekdanjemu trenerju Crvene zvezde razen pristašev rdeče-belih zaupnico podelili tudi navijači Partizana, tako da ovir, da se Veliki Žuti usede na stolček odstavljenega Slavoljuba Muslin, praktično ni.

V Sloveniji bi tako prvi favorit za prevzem reprezentance (p)ostal Matjaž Kek, pri čemer pa na Reki kljub porazu v Zagrebu nočejo niti slišati, da bi Mariborčana izpustili s Kvarnerja.

Članki iz rubrike