mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 30.10.2017 15:24:49

ZVEZDNIK Rijeke odkrito, kot še nihče: Ali je vzrok naših težav Matjaž Kek!? PRVI bom, ki bo povedal, da ...

Grega Wernig
Matjaž Kek preživlja zelo težavno obdobje na klopi Rijeke.

Slovenski strateg je minuli konec tedna z Rijeko doživel nov poraz, tokrat je bil na derbiju v Zagrebu s 3:1 boljši Dinamo, ki ima za mnoge že neulovljivo prednost devetih točk pred aktualnimi hrvaškimi prvaki. 

Za nameček je vzdušje v klubu in okrog njega vse prej kot idilično. Težava naj bi bil eden od največjih zvezdnikov v ekipi Mario Gravranović. Ta je derbi izpustil zaradi domnevne poškodbe, toda njegov soigralec Bradarić ga je javno pozval k temu, da bi moral biti v Zagrebu z ekipo, tako kot tudi ostali poškodovani igralci. "To bodo morali rešiti igralci med sabo. Jaz jih vodim, usmerjam, če obstajajo težave, jih moramo rešiti. Če je kaj Rijeko poneslo do naslova, je bilo to dejstvo, da smo držali skupaj," je težavo komentiral Matjaž Kek, ki je priznal, da so časi vse prej kot rožnati. Njegov klub namreč ni vajen izgubljati tekem, kar nekaj težav pa je tudi izven terena: "O tem ne želim govoriti, jaz sem v klubu za to, da govorim o dogajanju na zelenico. Premalo smo agresivni, premalo konkretni, delamo preveč napak in bilo bi metanje peska v oči, če bi govorili o krivdi sodnikov, terena ..."

Zanimivo je tudi razmišljanje njegovih varovancev, Bradarić je namreč spregovoril o tem, ali je težava v Keku: "Vsekakor ni težava v trenerju. Tako je, prvi bom to povedal, da igralci prevzemamo odgovornost za vse, kar se dogaja na terenu in stojimo za tem. Mi smo tisti, ki igramo in ki prinašamo rezultat in celotno krivdo prevzemamo nase."

Značke: matjaž-kek, rijeka

Članki iz rubrike