nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
3 08.10.2017 09:04:43

KAJ JE RES!? Katanec po Angliji razkril, da so igralci vedeli za slovo, njegov VAROVANEC pa Škotom razkril drugačno zgodbo ...

Grega Wernig
Čeprav je po tekmi z Anglijo Srečko Katanec napovedal, da bo v nedeljo njegova zadnja tekma na klopi Slovenije, je dan pred tekmo s Škotsko očitno še enkrat preračunal svoje možnosti.

Takoj po tekmi z Anglijo je namreč Slovenijo že povsem odpisal, pa čeprav je imela v tistem trenutku še teoretične možnosti za uvrstitev na v dodatne kvalifikacije. In tako je Katanec napovedal, da bo v nedeljo njegova zadnja tekma na klopi Slovenije. Na vprašanje novinarja RTV Slovenija, kako težko se bo posloviti od fantov po nedeljski tekmi, je Srečko Katanec odgovoril: "To je profesionalizem. Itak so že dolgo časa vedeli, tudi predsednik je že dolgo časa vedel, kakšne so moje namere. Mislim, da sem opravil solidno delo."

A tudi v teh besedah je bilo kar nekaj zmede. Roman Bezjak je namreč za škotski Herald Scotland razkril povsem drugačno zgodbo: "Po tekmi na Wembleyju so nam povedali, da se naš selektor po tekmi s Škotsko poslavlja. Tako, da bomo to tekmo igrali tudi zanj, odločni smo, da se bomo lahko od njega poslovili z zmago. Želimo zmagati zanj, zasluži si, pa ne samo on. Želimo zmagati tudi za Slovence, za naše navijače, vedno se moramo 100-odstotno boriti za njih."

Članki iz rubrike