palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

nu
nu
6 07.10.2017 20:42:04

Kaj se dogaja pri Redsih? Liverpool v Ljudski vrt brez vodje!

Reuters
Po reprezentančnem premoru bodo najprej na vrsti ligaške preizkušnje, nato pa že liga prvakov in eden vrhuncev za vijoličaste. Liverpool pa bo nerazumljivo v Maribor prišel oslabljen.

Pri Liverpoolu je glede poškodb vse zavito v tančico skrivnosti. Ravno zato so tako rekoč še na začetku sezone povlekli radikalno potezo in odpustili glavnega fizioterapevta Andyja Renshawa

Po poročanju The Tepegrapha so Renshawa zaposlili pred 15. meseci, zamenjal pa je dolgoletnega glavnega fizioterapevta Chrisa Morgana. Pri košarici Renshawa je imel prste vmes predvsem Jürgen Klopp.  

Še bolj čudna je menjava zaradi dejstva, da je edina resnejša poškodba tista Adama Lallane, ki še nekaj časa ne bo prisoten na treningih Liverpoola, odsoten je še Nathaniel Clyne. Je pa res, da se branilec Dejan Lovren že nekaj časa ubada s poškodbo hrbta, s katero je igral več tednov preden je počival. Ravno tu je iskati srž spora, čeprav nihče pravzaprav ne ve, kaj se dogaja v zdravniški službi Redsov iz Anfielda, ki jih naslednji konec tedna čaka veliki derbi z Manchester Unitedom. 

Članki iz rubrike