nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

rp
rp
3 07.10.2017 09:03:46

Brez dlake na jeziku: OSTER ODZIV nekdanjega KATANČEVEGA reprezentanta! Očitno je tip človeka, ki ne vidi ...

Srečko Katanec je prvi selektor, ki je slovensko nogometno reprezentanco popeljal na veliko tekmovanje.
Grega Wernig
Po tako imenovanem odstopu pred odstopom Srečka Katanca smo se obrnili na strokovnjake, ki so predstavili svoje mišljenje o četrtkovih besedah tvorca prve slovenske nogometne pravljice.

BOJAN PRAŠNIKAR 
"Stvari so se nekako razpletle po pričakovanjih. Odločitev selektorja je na mestu, čeprav je zdaj izpadlo, kot da je on dal košarico drugim. Nekatere stvari se bodo pač morale spremeniti, saj stanje res ni bilo idealno. Vsaka sprememba lahko prinese tudi nekaj pozitivnega in verjamem, da bo tako tudi v tem primeru. Če so pristojni ocenili, da je nekaj treba spremeniti, bo to prispevalo k izboljšanju stanja. Vsi si želimo, da bi se določene stvari v tej reprezentanci izboljšale, saj potencial vsekakor obstaja. Vsekakor pa moramo ostati optimisti."

prasnikar ap
Bojan Prašnikar upa, da se bo slovenska reprezentanca hitro pobrala po slabi predstavi proti Škotom.
Arsen Perić



PAVEL PINNI
"Če se je selektor tako odločil, ni kaj. To je njegova odločitev, ki jo je treba spoštovati. Realno bi Katanec težko prinesel presežek v rezultatih, tako da bo vsaka sprememba dobrodošla. Že proti Angliji se je videlo, da ta reprezentanca ima prihodnost. Vsekakor pa bo zdaj treba pozorno izbrati najprimernejšega kandidata za selektorja, ki bi lahko nekaj prispeval k temu, da bi se stvari rezultatsko obrnile na bolje. Igralski kader je dober, pri dveh milijonih ljudi je težko dobiti kaj več. Treba je biti optimist, jasno je, da so nekateri sposobni igrati za reprezentanco."

ZORAN PAVLOVIĆ
"Če se je selektor že tako odločil, je to zgolj njegova odločitev. Vseeno se mi zdi prav, da so mu na zvezi ta mandat pustili oddelati do konca. Drugi naj zdaj odločijo, ali je bilo to, kar je dosegel, uspeh ali ne. V komunikaciji z javnostjo je nadaljeval enako kot že v svojem prvem mandatu. Očitno je tip človeka, ki ne vidi tistega, kar vidijo drugi, ali pa tega morda tudi noče in tako namenoma nasprotuje drugim. Kar zadeva prihodnost, bi zveza zdaj morala najti kandidata, ki bo stvari sposoben peljati naprej. Sam trenutno vidim le dva, to sta Matjaž Kek in Darko Milanič, ki sta že angažirana pri svojih klubih. Morda bi bil opcija lahko tudi tujec, če bi se zanj našel denar."

493-16-18-pavlovic gw 3
Grega Wernig

Članki iz rubrike