sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

žl
žl
12 05.05.2024 20:59:14

Razkrivamo: Pri Olimpiji vlada izredno stanje! Zoran Zeljković bivši že pred večnim derbijem?

alesfevzer.com

Muraši bodo morali na prvo zmago v Stožicah počakati vsaj do sezone 2024/25, a se nad danes osvojeno točko v taboru črno-belih zagotovo niso pritoževali. Na drugi strani je točka vse, kar pred zadnjima dvema krogoma ločuje drugouvrščeno Olimpijo od tretjega Maribora.

Ljubljančani so si z novo neprepričljivo predstavo proti Muri močno otežili pot do morebitnih kvalifikacij za ligo Europa, hkrati pa konkretno popestrili prihajajočo soboto, ko bo pod Kalvarijo na sporedu zadnji večni derbi sezone. Vijoličasti vohajo kri, zmaji pa v tem trenutku očitno nimajo prave ideje, kako rane zakrpati.

"Vedno skušam izhajati iz sebe. Ali se odločam za prave igralce, ali treniramo in delamo v pravi smeri. Tudi ko izgubimo tekmo, gledam na to, kako smo izgubili. Gledam na napake, ki so pripeljale do našega neuspeha. Dejstvo je, da nismo v dobrem obdobju in da moramo poiskati rešitev. To je življenje, moramo iti naprej," je po koncu tekme ob robu stoženske zelenice razlagal Zoran Zeljković.

Ljubljančan, ki je taktirko zmajev prevzel oktobra, v spomladanskem delu sezone z Olimpijo ni uspel zrežirati resnega napada na vrh prvenstvene lestvice, neprepričljive predstave pa so pošteno zatresle tudi njegov trenerski stolček.

Še več; vse bolj verjetno se zdi, da bo v zmajevem gnezdu do novih rošad strokovnega štaba prišlo še pred zaključkom sezone. Pravzaprav še pred sobotnim večnim derbijem! "Žvižgi navijačev so bili zasluženi, navijači imajo vedno prav. Ni me strah tega, kar bo sledilo v naslednjem tednu. Kot trener zastopam to ekipo in rezultati ne zadostujejo pričakovanjem. Ne bežim od tega," je bil med vrsticami zelo zgovoren ljubljanski strateg.

Kot zatrjujejo naši viri, bo uprava kluba Zeljkovića že jutri sprejela na izrednem sestanku. V tem trenutku se zdi zelo verjetno, da je 43-letni strokovnjak že vodil zadnjo tekmo na klopi Olimpije.

Članki iz rubrike